O NAMA

O nama može svašta da se kaže, ali najbitnije je to da pravimo mnogo dobre i kvalitetne majice. Ekipa koja se okupila i počela sa ovom rabotom, kao što je to obično slučaj kada su dobre stvari u pitanju, počela je potpuno neplanirano:

-‘Oćemo li?
– ‘Ajde!

Za početak smo izbacili četiri vrste majica, a u veoma bliskoj budućnosti biće još dosta zlatnih serija jer bar ideja imamo i svašta nam pada na pamet. Inače, mi smo Nikola Sekić – Džile i Slobodan Mijatović – Bob, drago nam je. Neko bi mogao da kaže da nismo nikakva ekipa jer nas ima samo dvojica, ali to nije tačno jer je tu i Jelena, kojoj se naročito zahvaljujemo. Bez njene pomoći ne bi ova priča ni mogla da se pokrene, naročito ako se ima u vidu i činjenica da je ona najveći autoritet po pitanju umetnosti i estetike kojeg mi poznajemo i koja nam je, i u  tom pogledu, značajno pomogla.

bob-pogana-provincija

Slobodan Mijatović, interpolu poznat kao Bob, vrhunski autoritet za muziku, lokalni mentalitet i poslovne pregovore sa prodavcima romske populacije. Enciklopedija najraznovrsnijih događaja, uglavnom bizarnog sadržaja, što je, sve skupa, od neprocenjivog značaja za iznalaženje idejnih rešenja za dizajn majica. U slobodno vreme planinari i zajebava narod.

dzile

Sekić Nikola – Džile. Rođen 1984. godine.